Peak Noorderplassen

Peak Noorderplassen is carefully positioned to enhance its park- and lake-side setting. Its sculptural stepped form and timber exterior connect to the neighbouring low buildings and the green surroundings. The landscape permeates the building through the open ground floor lofts and a large void which frames views and doubles as a sheltered social space.

Visit the Peak sales site

 

 

Location

Almere, The Netherlands

Client

Self initiated with Casa 23

Year

2018 - ongoing

Status

Under development

Program

Housing

Project architect

Robbie Neijzen, Marc Verhoef

Team

Mira Nekova, Teun Vosters, Annika Hetzel, Marten Theeuwsen, Roel van der Zeeuw

Lead architect

Marc Koehler Architects

Landscape architect

Boom Landscape

Building Physics

DPA

Structural Engineer

PBT

Sustainability

W/E Adviseurs

Costs

Vitruvius

Renderings

BackBone

Get in touch with our team

Sign up for our newsletter